O Firmě

U KUSÁKŮ

HOME_sekce11_motiv_prase
Černobílá fotka z čas založení řeznictví

Krátký pohled do Historie 

  • Historie řeznictví v rodině Kusáků sahá do padesátých let minulého století. V roce 1954 dědeček současných majitelů, Karel Kusák, otevřel spolu s manželkou řeznictví v Ostrožské Nové Vsi.
  • Komunistický režim dlouho nečekal na to, aby začínajícímu podnikateli zamezil v přílišném růstu a prodejna byla v roce 1958 znárodněna. Neznamená to ale, že by se přerušila nit řeznického řemesla v rodině.
  • V roce 1988 se prodejna přestěhovala do nově zbudovaného obchodního domu v Ostrožské Nové Vsi.
  • V roce 1991, poté co komunistický režim padnul a rodina Kusáků opět získala plnou kontrolu nad vlastním podnikem, se znovu otevírá prodejna v původním rodinném domě. Rodinnou tradici přebírají bratři Bohumil a Tomáš Kusákovi.
  • V roce 2006 se po rozsáhlé rekonstrukci otevírá nová prodejna v bývalém lichtenštejnském statku. Kromě čerstvého masa a masných výrobků si nově zákazníci mohou zakoupit a vychutnat hotová jídla připravená na místě z vybraných kvalitních surovin.

Současný tým

V současné době vedou bratři Kusákové tým řezníků a uzenářů, který si zakládá na profesionalitě. Naše produkty v sobě spojují těžce nabyté zkušenosti a čerstvé suroviny nejvyšší kvality, se kterými je radost pracovat.

Tým zaměstnanců v pracovních zástěrách
Bratři Kusáci před svým řeznictvím

Koukáme dopředu

Za řeznickým pultem neusínáme, přestože nám jej pokrývají vavříny. Neustále se snažíme objevovat novinky v našem oboru, které by mohly zlepšit naše výrobky a přinést zákazníkům ještě více radosti z čerstvého, dobře zpracovaného masa. Do výroby kromě šikovných rukou zapojujeme také moderní technologie, které splňují vysoké nároky na hygienu, bezpečí zaměstnanců a kvalitu výsledného produktu.

Zdravější výroba

Moderní řeznická a uzenářská technika má velký vliv nejenom na skvělou chuť, ale také na zdravotní vlastnosti produktů, které u nás připravujeme. Staré způsoby uzení dodávaly masu bohužel i nebezpečné karcinogeny, kterých se dnes už dokážeme pomocí nových metod zbavit. Skvělá kouřová chuť však zůstává.

Pracovnící v zástěrách vyrábějící špekáčky
Prodejna a bistro v budově řeznictví

Prodejna a bistro

V naší prodejně si vyberete ze široké nabídky čerstvého masa a masných výrobků. Zveme vás, abyste u nás ochutnali lahůdky připravené z čerstvých surovin bio kvality.

OTEVÍRACÍ DOBA

PRODEJNA

Po                 7:00-17:00
Út-Pá           7:00-17:30
So                 7:00-11:00
Ne                 zavřeno

BISTRO

Po-Pá             7:00-14:00
So                   zavřeno
Ne                  zavřeno

„Láska je omáčka, která teprve dá každému masu chuť.“

francouzské přísloví