U Kusáků

Jak na skopové

ovce
1 Krk
2 Hřbet
3 Kýta
4 Hrudí
5 Plec
6 Bok
Jehněčí kýta bez kosti 
jehněčí kýta bez kosti 
Na plátky i v celku
Grilování
Pečení
Řízky vynikající kvality
Na nudličky
Jehněčí kýta s kostí
jehněčí kýta s kostí
Pečení – pomalé pečení v celku
Vaření v hrnci
Jehněčí hřebínek
jehněčí hřebínek
Minutky
Na pánev
Na gril
Pečení v troubě
Zpracování v celku i na plátky
Jehněčí krk
Pečení v celku
Sekaná
Dušení
Vaření v hrnci
Jehněčí hřbet
jehněčí hřbet
Pečení v celku
Na sekané
Gril
Minutky
Jehněčí plec bez kosti
jehněčí plec bez kosti
Vinutá roláda
Pomalé pečení
Dušení
Guláš
Jehněčí plec s kostí 
jehněčí plec s kostí 
Vaření v hrnci a kotlíku na zelenině
Pečení v celku
Jehněčí žebírko
jehněčí žebírko
Pečení
Vykoštěné na rolády a závitky
Vaření v hrnci
Jehněčí Kolínka 
jehněčí Kolínka 
Vaření v hrnci
Pečení
Jehněčí játra
jehněčí játra
Dušení
Paštiky
Řízky
Omáčky
Srdce
srdce
Omáčky
Vaření v hrnci
Ledviny
ledviny
Omáčky
Vaření v hrnci
Jazyk
jazyk
Omáčky
Vaření v hrnci
Žlázy 
žlázy 
Omáčky
Vaření v hrnci
Smažení
Jehněčí drůbky 
jehněčí drůbky 
Omáčky
Vaření v hrnci

„Láska je omáčka, která teprve dá každému masu chuť.“

francouzské přísloví