U Kusáků

Jak na hovězí

kráva
1 Krk
2 Plec
3 Vysoký roštěnec
4 Nízký roštěnec
5 Svíčková
6 Zadní maso
7 Svrchní šál
8 Ořech
9 Pupek, bok
10 Vysoké žebro
Hovězí roštěná
hovězí roštěná
Dušení
Rostbif pečení v celku
Steak z vyzrálého masa
Grilování
Hovězí falešná
hovězí falešná
Dušení na svíčkovou a podobně
Pečení na plátky
Hovězí zadní
hovězí zadní
Rolády
Závitky
Plátky
Pečení
Dušení, nudličky a kostky
Tatarák
Hovězí kližka 
Guláš
Guláš
Dušení
Lze i na přání zakoupit ossobuco
Hovězí plec pérko
hovězí plec pérko
Dušení
Vaření v hrnci
Na plátky
V celku
Hovězí játra 
hovězí játra 
Dušení
Smažení
Omáčky
Plátky, nudličky a kostky
Paštiky
Hovězí ledviny
hovězí ledviny
Omáčky
Dušení
Hovězí býčí žlázy / kule
hovězí býčí žlázy / kule
Omáčky
Dušení
Řízky
Hovězí líčka 
hovězí líčka 
Dušení
Vaření v hrnci
Hovězí držky
hovězí držky
Držková polévka
Hovězí srdce 
hovězí srdce 
Dušení na nudličky
Vaření v hrnci
Vývary
Hovězí mleté maso
hovězí mleté maso
Bolognese
Plnění
Těstoviny
Burgery (tučnější)
Hovězí pupek 
hovězí pupek 
Dušení
Grilování
Hovězí hanger
hovězí hanger
Dušení
Grilování
Hovězí svíčková
hovězí svíčková
Minutky
Svíčková na smetaně
Tatarák
Hovězí rýfek
hovězí rýfek
Vaření v hrnci
Vývary
Pomalé pečení
Hovězí hrudí
hovězí hrudí
Vaření v hrnci
Polévky a vývary
Roštěná s kostí steak
roštěná s kostí steak
Pomalé pečení
Gril
Steak
Hovězí krk
hovězí krk
Pečení v celku a na kostky
Dušení na guláš
Na mletí
Burgery
T-bone steak 
T-bone steak 
Pomalé pečení
Gril
Hovězí květová špička
hovězí květová špička 1 měsíc vyzrálá / steak 
Gril
Minutky
Pomalé pečení v celku
Hovězí masové kosti
hovězí masové kosti
Vaření v hrnci
Vývary a polévky
Špiková kost
špiková kost
Polévky a vývary
Pečení
Hrudí žebro
hrudí žebro
Vaření v hrnci
Polévky a vývary
Pomalé pečení

„Láska je omáčka, která teprve dá každému masu chuť.“

francouzské přísloví