Zpracování

ZA KVALITOU STOJÍ POCTIVÉ ŘEMESLO

Ilustrativní visící kráva

Řeznictví jako umění

Zpracování masa vyžaduje rozsáhlé znalosti a přesnost, kterou lze získat jenom dlouholetou zkušeností pod vedením řeznických mistrů. Proto je naší velkou chloubou tým velmi talentovaných řezníků a uzenářů, kteří pro vás každý den připravují vrcholná masová díla. V galerii je nenajdete, za to na vašem stole je určitě oceníte.

Nepotřebujeme samochválu 

Naše produkty během let existence řeznictví a uzenářství u Kusáků nasbíraly velké množství ocenění. Naše selská paštika byla vyhlášena regionální potravinou Zlínského kraje a uzená šunka s kostí si vysloužila ocenění Perla Zlínska. Klobásy naší výroby se také pravidelně umisťují na stupních vítězů v rámci nejrůznějších koštů.

Víme, co vám prodáváme 

Původ našeho masa pro nás není záhadou. Naopak víme všechno o tom, jak daná zvířata žila a čím byla krmena. V rámci jednoho podniku kombinujeme veškeré práce spojené se zpracováním, uzením i tepelnou úpravou masa. Ručíme za vysokou kvalitu všech produktů, které u nás seženete.

Rodinný poklad 

Bratři Kusákovi pokračují v rodinné řeznické tradici a s rodinným přístupem se staví i ke konceptu celého podniku. Z kvalitního masa od lokálních farmářů, se kterými se dobře známe, u nás vznikají jak výrobky typické pro Zlínsko, tak to nejlepší z českých tradičních receptur. Nikdo se také nemusí ostýchat zeptat našich odborníků za pultem, jaké maso vybrat a pro jaké příležitosti se které kusy hodí.

Neslevujeme z našich vysokých standartů 

Při zpracování masa a výrobě uzenářských výrobků je nutné opravdu dbát na hygienu. Maso musí dobře chutnat, ale také nesmí nikomu zkazit druhý den po konzumaci. Díky moderním technologiím a přísným hygienickým standardům víme, že veškeré produkty z našeho řeznictví a uzenářství vynikají nejenom svojí chutí, ale také zdravotní nezávadností.

Víme, co vám chutná 

Díky dlouholetým zkušenostem, mnoha oceněním, a hlavně díky pozitivní zpětné vazbě od našich zákazníků, máme jasnou představu o tom, co dnes lidé od poctivého řeznictví očekávají. Neustále se snažíme zlepšovat naše metody a stavíme na lidském přístupu, díky kterému se k nám naši zákazníci rádi vrací.

„Láska je omáčka, která teprve dá každému masu chuť.“

francouzské přísloví